2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

 • Εκδηλώσεις
 • Σχολιάστε πρώτοι!
 • 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

  Όλα είναι έτοιμα για το  2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ψηφιοποίησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς-EuroMed 2017 (2nd Pan-Hellenic Conference on Digital  Cultural Heritage-EuroMed 2017) που διοργανώνεται στο Βόλο , από 1-3 Δεκεμβρίου 2017, από το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου-ΤΕΠΑΚ, το ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ., το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας  και το Δίκτυο «Περραιβία» - Δευτεροβάθμιος Οργανισμός   Πολιτισμού και Επιστημών και συνδυάζεται με τα παγκόσμια Συνέδρια EuroMed που διοργανώνει το ΤΕ.ΠΑ.Κ. στην Κύπρο κάθε δύο χρόνια.

  Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν πάνω από εκατό επιστημονικές εργασίες σε διάφορες θεματικές στο χώρο του πολιτισμού, του τουρισμού και της ψηφιοποίησης μετά από αξιολόγηση της επιστημονικής επιτροπής ενώ θα εκδοθούν ηλεκτρονικά πρακτικά (e-book). Κατά τη διεξαγωγή του συνεδρίου θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης και μέσω ζωντανής μετάδοσης (live).

  Σκοπός του Πανελλήνιου Συνεδρίου Ψηφιοποίησης της Πολιτιστικής Κληρονομιάς είναι να αναδεχθεί ως ένα επιστημονικό βήμα κατάθεσης προτάσεων, καλών πρακτικών, ερευνών, διαδικασιών, προτύπων και απόψεων που σαν στόχο έχουν την κατάθεση προτάσεων για ζητήματα που σχετίζονται με την ψηφιοποίηση, τεκμηρίωση και ανάδειξη της υλικής και άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς του Ελλαδικού χώρου.

  Πληροφορίες για το συνέδριο μπορείτε να αντλήσετε από την επίσημη ιστοσελίδα, ενώ για συνεννοήσεις που αφορούν οργανωτικά θέματα με τον κ. Κων. Σκριάπα, τηλ. 6974-881944 , [email protected]  και ΤΕΠΑΚ, Dr Μαρίνος Ιωαννίδης, τηλ. 00357-25002020, E-Mail:  [email protected]   

  Προσθήκη σχολίου

  0 σχόλια

  Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  επιστροφή στην κορυφή