Νέο Διεθνές Διϊδρυματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Βιοϊατρικής Μηχανικής» από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Πολυτεχνείο Κρήτης & το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας

 • Εκπαίδευση
 • Σχολιάστε πρώτοι!
 • Νέο Διεθνές Διϊδρυματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Βιοϊατρικής Μηχανικής» από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το Πολυτεχνείο Κρήτης & το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας

  Μαζί Ακαδημαϊκά Για Πρώτη Φορά τα Τρία Κορυφαία Ιδρύματα Καινοτομίας της Κρήτης

  Το Πολυτεχνείο Κρήτης, το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας παρουσίασαν σήμερα την πρώτη ακαδημαϊκή τους συνεργασία σε ένα καινοτόμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, το οποίο συνδυάζει την υψηλή Τεχνολογία με την προαγωγή της Υγείας. Με αυτόν τον τρόπο τα πρωτοπόρα ιδρύματα της Κρήτης επεκτείνουν και ενδυναμώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία η οποία μέχρι σήμερα περιοριζόταν μόνο στο ερευνητικό επίπεδο και κυρίως σε διμερή βάση.

  Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο του 2018. Επίσημη γλώσσα εκπαίδευσης του προγράμματος θα είναι η Αγγλική. Απευθύνεται σε Έλληνες και Αλλοδαπούς πτυχιούχους σχολών Μηχανικών (ηλεκτρολόγοι, μηχανολόγοι, χημ. μηχανικοί), Ιατρών, Οδοντιάτρων, Φαρμακοποιών,  Βιολόγων, Φυσικών, Χημικών, Επιστήμης Πληροφορικής, Επιστήμης Υλικών κ.α συναφών ειδικοτήτων.

  Το πρόγραμμα είναι διετές, πλήρους απασχόλησης και θα περιλαμβάνει: στο πρώτο έτος, την παρακολούθηση βασικών και προαιρετικών μαθημάτων που παρέχονται σε 6 ενότητες μαζί με δύο περιόδους άσκησης δύο μηνών εκάστη σε επιλεγμένα εργαστήρια. Στο δεύτερο έτος, την ολοκλήρωση ενός 12μηνου πρακτικού έργου που θα πραγματοποιηθεί σε ένα από τα συνδεδεμένα εργαστήρια. Σε όλη την διάρκεια της διετίας προβλέπονται επίσης σεμινάρια σε θέματα αιχμής από εξωτερικούς ομιλητές διεθνούς κύρους από τον χώρο της έρευνας, της υγείας και της βιομηχανίας.

   

  Για περισσότερες πληροφορίες : www.uoc.gr

  Προσθήκη σχολίου

  0 σχόλια

  Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  επιστροφή στην κορυφή