ΕΚΠΑ: Εθελοντικός καθαρισμός της Πανεπιστημιούπολης

 • Φοιτητική ζωή
 • 2 σχόλια
 • ΕΚΠΑ: Εθελοντικός καθαρισμός της Πανεπιστημιούπολης

  Ανακοίνωση – κάλεσμα προς τους φοιτητές του ΕΚΠΑ για εθελοντικό καθαρισμό της Πανεπιστημιούπολης, από τον Πρύτανη του ΕΚΠΑ Θάνο Δημόπουλο.

  Οι Πρυτανικές Αρχές, παράλληλα με τις ενέργειες που πραγματοποιούνται κεντρικά, αλλά και σε συνεργασία με τους Κοσμήτορες και τους Προέδρους ως προς το ζήτημα της καθαριότητας όλων των χώρων του Πανεπιστημίου, καλούν όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας στον πρώτο εθελοντικό καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου για το 2016.

  Ενημερώνουμε ότι ήδη το εξειδικευμένο προσωπικό του Βοτανικού Κήπου «Ι. και Α. Διομήδους» έχει προβεί σε αναγκαίες τεχνικές εργασίες περιποίησης του πρασίνου του περιβάλλοντος χώρου της Πανεπιστημιούπολης.

  Ο εθελοντικός καθαρισμός οργανώνεται για την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 10 π.μ.

  Κεντρικό σημείο συνάντησης θα είναι η είσοδος της Πανεπιστημιούπολης επί της οδού Ούλωφ Πάλμε.

  Θα υπάρξει νέα ενημέρωση σχετικά με τα επιμέρους σημεία συνάντησης.

  Το περιβάλλον είναι υπέρτατο αγαθό και η προστασία του οφείλει να είναι και αντικείμενο προσωπικής δραστηριοποίησης όλων μας.

  Προσθήκη σχολίου

  2 σχόλια

  Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  • Guest
   Ανώνυμος χρήστης Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 14:05 Σύνδεσμος σχολίου

   Σωστά. Και οι καθαρίστριες που δουλεύουν 2 ώρες κάθε πρωί πρέπει να καταλάβουν ότι πληρώνονται για να είναι καθαρο το ΠΑνεπιστήμιο και όχι για να πηγαίνουν να κάνουν ιδιωτικές δουλειές από τις 9 το πρωί και μετά. Δείτε το και αυτό παρακαλώ.

  • Guest
   Ανώνυμος χρήστης Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 14:03 Σύνδεσμος σχολίου

   Κύριε Δημόπουλε (και γενικά της διοίκησης του ΕΚΠΑ) το ίδρυμα είναι αχούρι και ντρεπόμαστε να δουλεύουμε εκεί μέσα. Δεν αρκούν μερικοί εθελοντές για να έχουμε ένα καθαρό ίδρυμα. Ξέρετε τι χρειάζεται, ας το πράξετε.

  επιστροφή στην κορυφή