ΑΠΘ: Προκαταρκτική εξέταση για να εντοπιστούν οι διοργανωτές των πάρτι

 • Ειδήσεις
 • Σχολιάστε πρώτοι!
 • ΑΠΘ: Προκαταρκτική εξέταση για να εντοπιστούν οι διοργανωτές των πάρτι

  ΑΠΘ: Προκαταρκτική εξέταση για να εντοπιστούν οι διοργανωτές των πάρτι Εισαγγελική παρέμβαση για τα «κορονοπάρτι» στο ΑΠΘ - Προκαταρκτική εξέταση για τον εντοπισμό των διοργανωτών.

  Την παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσε καταγγελία για «κορονοπάρτι» στους χώρους γύρω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η εισαγγελέας Πρωτοδικών, Κυριακή Κλιάμπα, διέταξε να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για να εντοπιστούν οι διοργανωτές των πάρτι και να ενταθούν οι έλεγχοι στην περιοχή για την αποτροπή ανάλογων εκδηλώσεων, σύμφωνα με πληροφορίες.

  Ο πολίτης που προχώρησε σε καταγγελία ζήτησε «να λυπηθούν την ηρεμία των ασθενών τριών νοσοκομείων που βρίσκονται κοντά στο Πανεπιστήμιο». Πρόκειται για τα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ Γεννηματάς και Άγιος Δημήτριος. The Gorgeous Danube Delta in 4k - from Tulcea Romania 00:00 Previous PauseNext 00:11 / 03:07 Unmute Fullscreen Copy video url Play / Pause Mute / Unmute Report a problem Language Mox Player Επίσης, ζητά να «μην προκαλούν ηχορύπανση».

  Μάλιστα, αναφέρει ως ημερομηνίες διεξαγωγής των συναθροίσεων την 22η και 23η Μαΐου.

  Foititikanea.gr

  Προσθήκη σχολίου

  0 σχόλια

  Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  επιστροφή στην κορυφή