Έρχεται το ICT Proposers’ Day 2019 τον Σεπτέμβριο στο Ελσίνκι

 • Ευρωπαϊκή καινοτομία
 • Σχολιάστε πρώτοι!
 • Έρχεται το ICT Proposers’ Day 2019 τον Σεπτέμβριο στο Ελσίνκι

  Το διήμερο 19-20 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιείται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας το ICT Proposers’ Day 2019. Πρόκειται για ένα γεγονός διεθνούς εμβέλειας στον κλάδο των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ). Στο πλαίσιο της διημερίδας, το δίκτυο Ideal-ist και το Enterprise Europe Network συνδιοργανώνουν Εκδήλωση Δικτύωσης (Brokerage Event) για επιχειρήσεις και ερευνητές που δραστηριοποιούνται στις ΤΠΕ. Οι συμμετέχοντες μπορούν να συναντηθούν και να συνεργαστούν με εκπροσώπους από την ακαδημαϊκή και ερευνητική κοινότητα, με υπεύθυνους άσκησης πολιτικής καθώς και με εκπροσώπους επιχειρήσεων.

  To ICT Proposers’ Day 2019 θα επικεντρωθεί στις επικείμενες προσκλήσεις του Προγράμματος Εργασίας Horizon 2020 στον τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών, των μελλοντικών και των αναδυόμενων τεχνολογιών (FET) και των κοινωνικών προκλήσεων.

  Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο κέντρο Messukeskus στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. Για να πάρετε μέρος στις συναντήσεις δικτύωσης χρειάζεται να εγγραφείτε αρχικά στο συνέδριο.

  Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

  Προσθήκη σχολίου

  0 σχόλια

  Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

  επιστροφή στην κορυφή